Ieder evenement is uniek en daarom vraagt elk evenement om zijn eigen maatwerk. Bij steeds meer evenementen stelt de vergunning verstrekker verkeersregelaars verplicht als vergunningseis bij het verstrekken van de (evenementen) vergunning. 

Stichting evenementen verkeersregelaars Alkmaar is een groep vrijwilligers die allemaal een opleiding hebben gedaan om het verkeer te reguleren bij grote en kleine evenementen. 


Verkeersregelaars nodig?

Kwaliteit

Stichting evenementen verkeersregelaars Alkmaar (SEVA) staat voor kwaliteit, klantviendelijkheid en vakmanscahp SEVA bestaat uit een team van vrijwillige verkeersregelaars die het werk met veel motivatie doen. Uiteraard beschikken de verkeersregelaars allemaal over een een aanstelling als verkeersregelaar.

Lokale Kennis

De verkeersregelaars komen uit de regio en kennen de omgeving dus als geen ander.

Support

Stichting evenementen verkeersregelaars Alkmaar support u graag bij de voorbereidingen van uw evenement wat betreft de verkeersstromen uiteraard. 

Voor vragen wat betreft de mogelijkheden van Stichting evenementen verkeersregelaars Alkmaar kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier.